www.valeurfoto.dk


Tilbage til forsiden         Om mine billeder         CV         Kalender         Samarbejdsvilkår         Krediteringer         Links

Aktuelle nyheder

27. februar 2019
Fotoudstilling 4.-29. marts

Sammen med mine fotografvenner i fotogruppen Kamera5 holder jeg fotoudstilling i Medborgercentret Nordens Plads i Domus Vista fra den 4. til den 29. marts.

Vi holder fernisering den 5. marts kl. 17-19.30, hvor vi alle fem vil være til stede. Kom og besøg os, se vores billeder og få et glas!
Adressen er Nordens Plads 16A med indgang fra bygningens bagside. OBS at du skal have dit sundhedskort med for at kunne komme ind.

I den øvrige tid kan du se vores udstilling kl. 10-17 alle ugens dage.


6. juli 2018
Portfolio opdateret

Jeg har i dag lavet en mere omfattende opdatering af de fire billedgallerier boudoir, fashion, lifestyle og nude art.


6. september 2017
Stopper modelfotografering i Danmark

Jeg har i løbet af sommeren gjort mig nogle tanker om mit fremtidige arbejde med modelfotografering og har nu besluttet, at jeg ikke længere vil fotografere modeller i Danmark. I stedet vil jeg udelukkende arbejde med modelfotografering i udlandet på en eller et par individuelle rejser om året i perioden april-september, arrangeret af mig selv med modelfotografering som hovedformål. Den øvrige tid af året vil jeg slet ikke fotografere modeller.

Det betyder, at jeg ikke længere vil booke omrejsende, udenlandske modeller, der kommer til Danmark, og at jeg kun vil fotografere et begrænset antal modeller hvert år. Da jeg allerede kender en hel del rigtig gode modeller i udlandet, som jeg gerne vil fotografere, søger jeg indtil videre ikke nye modeller til mine billeder.

Den primære årsag til denne ændring er, at det selv i sommerperioden er næsten umuligt at planlægge fotografering udendørs på grund af de hjemlige vejrforhold, og at jeg gentagne gange har måttet booke hotelværelser for at finde husly til fotoshoots, der var planlagt til at skulle være udendørs. Udbudet af egnede værelser i København, der er til at betale, er begrænset, og det vil blive ren gentagelse, hvis jeg fortsætter med det. Ved at rejse udenlands til steder med bedre egnede klimaforhold vil chancen for at kunne arbejde udendørs på forskellige, spændende locations være større, samtidig med at det giver mig nogle gode rejseoplevelser som sidegevinst.


26. juli 2017
Deltager på fotoudstillingen "Linan 2017" i Malmö den 12. august

Efter en pause sidste år afholder Niklas Wibom igen den populære, udendørs fotoudstilling "Linan" i Malmö. Udstillingen vil som vanligt kunne ses i parken overfor biblioteket lørdag eftermiddag den 12. august, og jeg vil også traditionen tro deltage med en serie billeder. Det bliver denne gang en interaktiv udstilling med voyeurisme som tema, og med min dygtige model Suzzi som aktør på billederne. På gensyn i Malmö!


26. juli 2017
Ikke flere bookinger i år

Med tre planlagte fotoshoots i august-september er jeg nu dækket ind for i år, og jeg booker derfor ikke flere modeller før til foråret 2018.


15. februar 2017
Kalender for shoots i 2017

Da jeg allerede nu bliver kontaktet af modeller om eventuelle shoots, både i den nærmeste tid og helt frem til sommermånederne, har jeg besluttet at tilføje en kalender for 2017, hvor man kan se, hvornår jeg har ledig tid til shoots, og hvilke måneder, jeg allerede er booket op.


1. januar 2017
Velkommen til min nye modelfotohjemmeside

Jeg har i et stykke tid arbejdet med denne version for at få løst to problemer med min hidtidige modelfotohjemmeside:

 • At mine billeder ikke kunne ses på elektroniske medier som mobiltelefoner, ipads m.v., som mange i dag bruger til at gå på nettet med
 • At det var for tidskrævende at opdatere billedgallerierne med nye billeder


 • Begge problemer skyldtes, at den tidligere udgaves billedgallerier var lavet i Simple Viewer. Dette program understøttes ikke af alle medier, og skulle jeg ændre så meget som et komma i et Simple Viewer-billedgalleri, skulle jeg lave en helt ny version af hele billedgalleriet.

  Udover disse to problemer ville jeg gerne give nogle udvalgte billeder større synlighed ved at vise dem på hjemmesidens forside som "appetitvækkere" og også gerne kunne bruge hjemmesiden til løbende at informere om aktuelle nyheder og andet relevant.

  Da jeg nu alligevel var ved at lave det hele om, har jeg benyttet lejligheden til at få forenklet og ajourført teksten og til at få tyndet gevaldigt ud i billederne på hjemmesiden, så den nu udelukkende indeholder nogle relativt nye billeder, som repræsenterer min aktuelle billed- og redigeringsstil.

  Resultatet af det hele blev denne nye og mere funktionelle modelfotohjemmeside.   

  © Jan Valeur, Dalstrøget 64, 1.th., 2870 Dyssegård, Danmark - valeurfoto@gmail.com