www.valeurfoto.dk


Tilbage til forsiden         Aktuelle nyheder         CV         Kalender         Samarbejdsvilkår         Krediteringer         Links

Om mine billeder

Lige siden antikken har "det smukke køn" været et synonym for kvinder, og både i den græske og romerske gudeverden var skønhedsguden en kvinde, hhv. Afrodite og Venus. Kvinden i den forførende rolle finder vi eksempelvis i Bibelens gamle testamente personificeret i Eva i Paradisets Have, som med sit æble lokker Adam. Kvinders skønhed har i tidens løb været beundret og skildret af utallige kunstnere: billedhuggere, malere og i nyere tid også af fotografer.

Som mand og fotograf er jeg ikke overraskende også fascineret af feminin skønhed, og det er blevet min fotografiske passion fange den med mit kamera. At søge efter lige præcis det, som jeg finder allermest attraktivt ved hver enkelt af mine modeller, og at skabe fotografier, der viser deres individuelle skønhed på en smuk, elegant og også gerne sensuel men aldrig vulgær eller nedværdigende måde.

Billederne her på siden er nogle af mine aktuelle favoritter, og de repræsenterer min nuværende billedstil. Siden her er en hyldest til alle de talentfulde modeller, som jeg har haft fornøjelsen af at fotografere.
Jan Valeur

Jan Valeur, Dalstrøget 64, 1.th., 2870 Dyssegård, Danmark - valeurfoto@gmail.com