www.valeurfoto.dk


Tilbage til forsiden         Om mine billeder         CV         Kalender         Samarbejdsvilkår         Krediteringer         Links

Aktuelle nyheder

15. Februar 2017
Kalender for shoots i 2017

Da jeg allerede nu bliver kontaktet af modeller om eventuelle shoots, både i den nærmeste tid og helt frem til sommermånederne, har jeg besluttet at tilføje en kalender for 2017, hvor man kan se, hvornår jeg har ledig tid til shoots, og hvilke måneder, jeg allerede er booket op.


1. Januar 2017
Velkommen til min nye modelfotohjemmeside

Jeg har i et stykke tid arbejdet med denne version for at få løst to problemer med min hidtidige modelfotohjemmeside:

 • At mine billeder ikke kunne ses på elektroniske medier som mobiltelefoner, ipads m.v., som mange i dag bruger til at gå på nettet med
 • At det var for tidskrævende at opdatere billedgallerierne med nye billeder


 • Begge problemer skyldtes, at den tidligere udgaves billedgallerier var lavet i Simple Viewer. Dette program understøttes ikke af alle medier, og skulle jeg ændre så meget som et komma i et Simple Viewer-billedgalleri, skulle jeg lave en helt ny version af hele billedgalleriet.

  Udover disse to problemer ville jeg gerne give nogle udvalgte billeder større synlighed ved at vise dem på hjemmesidens forside som "appetitvækkere" og også gerne kunne bruge hjemmesiden til løbende at informere om aktuelle nyheder og andet relevant.

  Da jeg nu alligevel var ved at lave det hele om, har jeg benyttet lejligheden til at få forenklet og ajourført teksten og til at få tyndet gevaldigt ud i billederne på hjemmesiden, så den nu udelukkende indeholder nogle relativt nye billeder, som repræsenterer min aktuelle billed- og redigeringsstil.

  Resultatet af det hele blev denne nye og mere funktionelle modelfotohjemmeside.   

  © Jan Valeur, Dalstrøget 64, 1.th., 2870 Dyssegård, Danmark - valeurfoto@gmail.com